J.A.I. Installatie 2012 © Alle rechten voorbehouden.      Gebruiksvoorwaarden

Home.Meldkamer.Camerabeveiliging.Aanbieding.Alarmsysteem.Contact.

 

Jablotron heeft met de introductie van de Jablotron Oasis ('80-serie') een uitermate sterk systeem op de markt gezet. Dit alarmsysteem voldoet aan alle eisen van veiligheid en comfort. Jablotron is in staat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging te combineren in dit alarmsysteem. De Jablotron voldoet aan de eisen op verificatie die wettelijk per 1 april 2008 van kracht zijn gegaan en is voorzien van het NCP klasse 2 keurmerk.

 

Enkele van de belangrijkste -onderscheidende!- kenmerken van de Jablotron Oasis zijn:

 

 • Draadloze componenten op de speciale 868 MHz bandbreedte. Naast de grote afstand die deze frequentie kan overbruggen, is deze bandbreedte extra beveiligd doordat apparaten niet continu op deze bandbreedte mogen uitzenden; indien het alarmsysteem signaleert dat een ander apparaat dit wel doet, zal een sabotagemelding worden verstuurd.
 • Een combinatie is mogelijk tussen bedrade en draadloze componenten.
 • De Jablotron heeft een los bedienpaneel; hierdoor kunt u de centrale bijvoorbeeld dicht bij de telefoonlijn ophangen (b.v. in de meterkast) en het bedienpaneel op een beter toegankelijke plaats.
 • De Jablotron Oasis is uit te breiden met een unieke foto PIR; zodra deze PIR een beweging signaleert, maakt de ingebouwde camera vier foto's; deze worden opgeslagen in de PIR en kunt later worden uitgelezen, ofwel direct worden opgestuurd via GSM. De ongenode gast wordt betrapt; zelfs in het donker zal de inbreker op de foto herkenbaar zijn. Zie bij de accessoires op de site voor verdere informatie over de foto PIR.
 • Naast de opbouw magneetcontacten, heeft Jablotron een uniform inbouw magneetcontact ontwikkeld; dit contact past in de standaard EURO profiel kiep/kantelramen; hiermee is het magneetcontact uit zicht en volledig betrouwbaar.
 • De Jablotron Oasis is uitbreidbaar met een spreek-luistercombinatie. Hierdoor kan via een inbeltelefoon op afstand meegeluisterd worden met de geluiden in huis; ook is het mogelijk om via de unit terug te praten.
 • Het systeem beschikt over een 'proximity lezer'. Hierdoor is het mogelijk om het systeem in- en uit te schakelen via een 'proximity kaart' of via 'tags'; u hoeft deze kaart of tag enkel even langs het systeem te bewegen om het systeem te bedienen.
 • Uitbreidbaar met 'domotica' elementen; De Jablotron heeft bijvoorbeeld een design thermostaat ontwikkeld, waardoor u kunt inbellen op uw centrale en zo de verwarming kunt bedienen; u hoeft nooit meer thuis te komen in een koud huis! Een andere uitbreidingsmogelijkheid is de 'wagenmodule'. Deze module bestaat uit een zender en (bedrade) ontvanger; hiermee kunt u de poort van uw garage openen vanuit uw auto. Aan te sluiten op de de lichten van uw auto of uw toeter! U kunt uw auto alarm combineren met de Jablotron, waardoor u een alarmmelding krijgt in geval het autoalarm afgaat.
 • Via de Jablotron Oasis webcommunicator kunt u overal via het internet uw alarmmeldingen uitlezen en de instellingen wijzigen.
 • De Jablotron heeft nog diverse andere uitbreidingsmogelijkheden, zoals miniPIRs, gecombineerde bewegings- en glasbreuksensoren, etc. Kijk op de accessoires pagina voor een volledig overzicht!
 • De Jablotron kan ingesteld worden met deelalarm (partitie A, B, of ABC); hierdoor is het systeem geschikt om bijvoorbeeld een overdag en nachtstand te hebben. Door de partitie A en B te koppelen met een derde gebied, kunt u het systeem ook gebruiken voor twee woningen (waarbij C bijvoorbeeld de gemeenschappelijk gang is).

 

Bovenstaande is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van de Jablotron Oasis. Met de keuze voor dit alarmsysteem heeft u een vooruitstrevend en betrouwbaar systeem. Deze is bij uitstek geschikt om uw huis of bedrijf op een professionele manier te bewaken. Het systeem voldoet aan de strenge NCP klasse 2 eisen voor alarmsystemen. Een garantie dat u iets goeds in huis haalt. Door dit NCP keurmerk is de Jablotron Oasis ook geschikt om op een meldkamer aan te sluiten.