J.A.I. Installatie 2009 © Alle rechten voorbehouden.      Gebruiksvoorwaarden

J.A.I. Installatie.nl
Home.Meldkamer.Camerabeveiliging.Aanbieding.Alarmsysteem.Contact.
Meldkamer
Alarmopvolging
Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde. Daarom is snelle en professionele alarmopvolging een must. Door alerte surveillanten die de beschikking hebben over de nieuwste technische en innovatieve middelen.
U kunt uw alarmsysteem eenvoudig aansluiten op de alarmcentrale van Securitas Alert Services. Meldingen van bijvoorbeeld inbraak en brand komen dan bij onze centralisten binnen. Al onze surveillancewagens zijn uitgerust met GPS. Daardoor kunnen we in ons moderne Dispatch Centre na een melding razendsnel berekenen welke surveillancewagen het dichtst bij is. De aanrijdtijden zijn daardoor standaard zeer kort. Eenmaal ter plaatse handelt onze surveillant de melding adequaat af. Indien nodig schakelt hij hulpdiensten in. Na afloop ontvangt u altijd een digitale rapportage. Dankzij ons Guard Control System kunt u bovendien achteraf precies nagaan waar onze surveillant op uw locatie is geweest. Zo kunt u met een gerust hart de deur van uw bedrijf achter u dichttrekken.
Alarmcentralediensten
Uw beveiliging is pas compleet met professionele ondersteuning op afstand. Dus: snelle alarmopvolging, effectieve videosurveillance en zo nodig beveiliging van mensen en objecten in het buitenland.
Dankzij de alarmcentralediensten van Securitas Alert Services bent u altijd zeker van vakkundige beveiliging. Onze centralisten ondernemen snel en adequaat actie bij alarmmeldingen. Daarnaast kunt u op hen rekenen voor professionele videosurveillance en -verificatie. Zo is uw bedrijf ook in goede handen als uw personeel niet aanwezig is. U kunt onze alarmcentrale ook inschakelen voor persoonsbeveiliging: met een druk op de knop hebben bijvoorbeeld alleenwerkers in geval van nood direct contact met een centralist. Ook in het buitenland: dankzij ons uitgebreide Europese netwerk kunnen wij al uw personeel en mobiele objecten, zoals waardetransporten, in heel Europa volgen en traceren.
Meer informatie vindt u op www.alert-services.nl.